Een nieuwe website voor €750 ?

Website ontwerp

Opmerkelijk, ook voor het ontwerp en bouwen van uw nieuwe website. Dat kan al vanaf 750 euro! Een goede website hoeft niet duur te zijn, u levert de teksten en het beeld zelf aan, wij ontwerpen en bouwen de site. Een 1 pagina website (alle informatie staat op 1 pagina) heb je al vanaf € 750 excl. BTW. Wil je meer mogelijkheden? Dat kan natuurlijk ook! In overleg bepalen we dan de meerprijs voor de werkzaamheden of modules die nodig zijn om jouw wensen te realiseren.

En natuurlijk is de website standaard responsive, dus is de site prima te gebruiken op mobiele apparaten.

Meer weten? Stuur een mail met jouw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website beheer

Je wilt je website eenvoudig kunnen beheren. Een nieuwe tekst toevoegen, een afbeelding wijzigen… Dat kun je gewoon zelf omdat wij gebruik maken van WordPress. Natuurlijk kun je het ook door ons laten doen, per aanpassing maken we een offerte zodat je precies weet wat de kosten zijn, of maak gebruik van een abonnement, dan betaal je per maand een vast bedrag afhankelijk van de te verwachten hoeveelheid aanpassingen. Je hebt al een abonnement vanaf €80,- excl. BTW per maand.

Ook hosting kunnen wij voor je verzorgen zodat je daar ook geen omkijken meer naar hebt. Updates worden automatisch gedaan, daar hoef jij je niet mee bezig te houden, dat doen wij! Zo hou jij meer tijd over voor waar het om gaat: je bedrijf zo succesvol mogelijk maken.

Crossmedia ontwerp

Reclame werkt het best als je alle onderdelen zo goed mogelijk op elkaar laat aansluiten. Een personal url actie, is daar een goed voorbeeld van. Een mailing (per post of Email) stuurt de ontvanger naar een voor hem gepersonaliseerde landingspagina. Het gevolg? Een veel hogere conversie dan met alleen een mailing of nieuwsbrief.

Hangen we de stad vol met vogelhuisjes? Of zullen we de consument benaderen in een winkelcentrum met een ludieke actie? Is radio een passend medium? Of gaan we Instagram inzetten? Alles kan, maar: de basis blijft helder… wat werkt en hoe laten we de onderdelen elkaar versterken? Want daar gaat het om, effectieve communicatie.

Is jouw website nog niet geschikt voor mobiel? Bel of mail voor een oplossing!

Studio Opmerkelijk
Utrechtseweg 148
3818 ER Amersfoort

Telefoon 06 523 969 86

Email info@opmerkelijk.media

KvK 62363700
BTW NL176522955B01
Bank NL56 KNAB 0721038212

Stuur een leuke Email

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Stuur dan een Email!

Not readable? Change text. captcha txt