Voor wie werkt Opmerkelijk?

 • Martja Tuinema
  Martja TuinemaConsulente alternatieve geneeskunde

  Praktijk van A tot Z

  Opmerkelijk heeft hele verfrissende ideeën en originele ontwerpen. Met name mijn logo en bijpassende kleuren waren een gouden greep. In mijn praktijk komen die kleuren terug en krijg ik hele positieve reacties. Verder ben ik heel blij met Opmerkelijk, omdat je altijd voor me klaar staat, me goede adviezen geeft en veel uit handen neemt.

  www.praktijkvanatotz-soest.nl

  • Robin van den Bergh
   Robin van den BerghMarketing Specialist

   Wegener Media

   Studio Opmerkelijk viel al op in de samenwerking met Proef Amersfoort, waarvoor Martin verantwoordelijk was voor de communicatie. Toen er een creatief meedenker werd gezocht voor de lancering van ons lokale nieuwsplatform was Studio Opmerkelijk snel gevonden. Studio Opmerkelijk verrast met een frisse creatie, altijd outside of the box. Inmiddels is Studio Opmerkelijk onze ‘huiscreatief’.

   • Fred Spoel
    Fred SpoelDirecteur

    Serva Volvo

    Serva Volvo werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met Opmerkelijk. Regelmatig bedenkt en maakt Opmerkelijk campagnes en advertenties voor diverse kranten en sponsoractiviteiten. Opmerkelijk weet ons altijd weer te verrassen met leuke ideeën en oplossingen, zonder uit het oog te verliezen waar het om gaat: effectieve reclame! Net als bij Volvo staan kwaliteit, innovatie en service hoog in het vaandel bij Opmerkelijk.

    www.servavolvo.nl

    • Gabor Nijenhuis
     Gabor NijenhuisFilmmaker

     De Filmbrigade

     De vraag van mij aan Opmerkelijk was om een nieuw logo te ontwerpen. Martin opperde met enkele rake argumenten om eens na te denken over een naamswijziging. Dit bleek een gouden vondst. Opmerkelijk ontwikkelde vervolgens een nieuwe huisstijl. De huidige bedrijfsnaam is krachtiger en duidelijker. Tevens heeft de Filmbrigade zich door haar herpositionering beter gefocust en is herkenbaarder geworden voor huidige en nieuwe klanten.

     Ik wil Opmerkelijk dan ook graag aanbevelen aan iedereen die een duidelijkere communicatie van zijn merk, product of dienst wil.

     www.defilmbrigade.nl

     • Mei Yang
      Mei YangBusiness Consultant

      NC Businesslink

      Ik heb Martin leren kennen als een warme, inspirerende en creatieve ondernemer met veel vakkennis. Hij is erg goed in effectieve communicatie. Met goed doordachte en vakkundig gemaakte beelden, websites en logo’s kan hij allesomvattend vertellen. Martin is ook heel sterk in het meedenken en zoeken naar oplossingen. Zijn ideeën en oplossingen zijn inspirerend en waardevol! Ik kan Martin van harte aanbevelen aan iedere ondernemer, want met effectieve communicatie kom je echt verder!

      www.ncbusinesslink.com

      Heb je een uitdaging? Een project of een idee? Mail voor een afspraak!

      Studio Opmerkelijk
      Utrechtseweg 148
      3818 ER Amersfoort

      Telefoon 06 523 969 86

      Email info@opmerkelijk.media

      KvK 62363700
      BTW NL176522955B01
      Bank NL56 KNAB 0721038212

      Stuur een leuke Email

      Heb je een vraag over onze dienstverlening? Stuur dan een Email!

      Not readable? Change text. captcha txt